Epäoikeudenmukaisuus

Taas luin iltapäivälehdestä ex-kansanedustajien sopeutumiseläkkeestä(n.2000e/kk),jota saavat nostaa 65-vuotiaaksi asti(tulee maksamaan yhteiskunnalle 350000e/1 ihminen)Ei siinä mitään,mutta he työskentelevät ja tienaavat yrittäjinä siinä sivussa.Nämä ovat niitä ennen vuotta 2011 aloittaneita (ja pudonneita)kansanedustajia.Samassa lehdessä oli juttu työssäkäyvistä pienpalkkaisista,jotka joutuvat jonottamaan leipäjonossa.Kun palkka ei riitä!!!
Kyllä tekisi hyvää kermaperseille,kun joutuisivat kuukauden ajan vaihtamaan osia pienituloisen kanssa ilman mitään etuja tai ylimääräisiä 2000e sopeutumiseläkkeitä.Raskaassa pienipalkkaisessa työssä ei edes kuukausituloissaan yllä sopeutumiseläkkeen tasolle.Ja sitten,kun eläkeikä joskus koittaa,niin kuinkahan moni elää kipuilevan kroppansa kanssa minimieläkkeellä;laskee euroja kaupan kassalla ja laskee päiviä leipäjonoon mennäkseen.
On se ihme,että hallitus pystyy vääntää ja kääntää pienituloisten ja vähäosaisten asemaa huonommaksi,mutta tällaiselle sopeutumiseläkkeelle ei pysty tekemään mitään.Täytyisihän siihenkin olla valta puuttua,jos kansanedustaja aloittaa työskentelyn!Eihän terveellä järjellä ajateltuna voi olla sekä menestyvä yrittäjä että eläkeläinen.
En kyllä ajattele kyseisistä ex-poliitikoista mitään hyvää koskaan.Muistan nämä sopeutumiseläkettä nostavat henkilöt ikuisesti enkä koe heidän olevan muuta kuin kermaperseitä;Kaikki otetaan mitä saadaan ja puhutaan pa..aa!

Kommentointi on suljettu.

css.php