Moikka maailma!

Tiedätkö tunteen,kun arjessasi tuntuu olevan vain haasteita.Vieläpä sellaisia ikäviä…aarrrgggh!Kaikki menee ihan päin…jotain.

Jättäydyin tarkoituksella pois pitkäaikaisesta työstäni,koska siellä meni huonosti.Pidin työstäni,kavereista,tutusta rutiinista.Lomautukset uhkasivat päälle ja inhosin pitkää työmatkaani(varsinkin talvella).Ajattelin ottaa riskin ja sainkin heti uuden paikan läheltä kotikaupunkia..Kahden päivän jälkeen tajusin,ettei se ollut minun paikkani.En ole enää parikymppinen elämäni kunnossa,vaikka oloni sellaiselta tuntuu!

Vanhanaikaisesta työpaikasta uudenaikaiseen voi olla aika karvas pala. Nykyään tehdään paljon tietokoneilla ja päätteillä sekä sinun kokemus keskiraskaasta työstä voi olla ihan jotain muuta,kun hakeudut fyysisesti raskaaseen työhön.Vaan onni suosi taas,kun jättäydyin pois parin päivän kokeilusta.Sain uuden työn,mutta se on keikkaluonteinen enkä tunne kuuluvani porukkaan.Töitä ei ole tarpeeksi enkä saa haluamaani sosiaalista kontaktia.

Raha-asiat ovat tietysti kuralla,kun ei saa säännöllistä tuloa.Haluaisin yhdistää kaikki typerät pienet ja isommatkin lainani,mutta enhän saa sellaistakaan,kun en ole vakituisessa työssä.Selviän jotenkin,mutta kuinka kauan.

Liikuntaa harrastan ihan säännöllisesti,mutta vanha olkapäävamma nostaa taas päätään enkä voi heilutella kahvakuulaa tai punnertaa.Juoksen/kävelen koiran kanssa ja yritän selvittää päätäni kurjista ajatuksista.Tiedän,että vyötärönympärys on kasvanut ja kaksoisleuka heiluu,mutta päätän aina ensi viikolla aloittavani ruokaremontin ja kuntokuurin eli oravanpyörä on valmis.

Perheeni on varsinainen ”kiljusen herrasväki”;kaikki puhuu kovalla äänellä toistensa päälle eikä kukaan oikein jaksa keskittyä kuulemaan.Minä tietysti teen kaikkeni toisten eteen enkä ajattele juurikaan itseäni.Sitten oma lukunsa ovat vielä meidän lemmikit.Poika joskus sanoikin miten onnistun aina ottamaan ongelma otuksia.

Tässä nyt peruspiirteittäin mitä tulen tulevaisuudessa kirjoittamaan.Ehtaa aitoa ja rehellistä puhetta 50+ naisihmisen suusta.

 

Kommentointi on suljettu.

css.php